DET GODE LIV I HØJSÆDET


Højgaardens navn skyldes, at arealerne engang lagde græs til Vestbjergs største gård, Højgaard. Gården var velbesøgt af båden skolen og børnehaverne på grund af dens flotte kvæghold og smukke natur, og da den blev revet ned for et års tid siden, formedes idéen om et unikt boligområde på den samme placering. Små, eksklusive kvalitetsboliger for børnefamilier, seniorer og dem midt i mellem – tæt på bylivet og midt i naturen.

Visionen bag skabelsen af Højgaarden er "det gode liv". Det betyder, at der er kælet for detaljen – både i arkitekturen, indretningen og materialevalget. Husene er tilpasset den omkringliggende natur – ikke omvendt. Og derfor er det lysindfaldet, terrænet og udsigten, der styrer arkitekturen. Indretningen og materialerne er valgt ud fra en tese om, at det gode liv indeholder kvalitet i både immaterielle og materielle goder. Og samtidig kræver hus og have minimal vedligeholdelse, så I har tid til at leve ... leve det gode liv.
Billedets beskrivelse

TOPMODERNE GAVLHUSE MED MINIMAL VEDLIGEHOLDELSE
Højgaarden omfatter 36 gavlhuse – alle bestående af 117 velindrettede m² med tilhørende have og carport, som I kan blive indehavere af for blot 1.895.000 kroner.

Kvaliteten er i top, stilen er moderne, og mantraet er ”minimal vedligeholdelse”. Derfor er huse og carporte udført i gule mursten og sorte, vedligeholdelsesfri facader, ligesom alle vinduer er af den modstandsdygtige træ/alu-type. Indvendig er der gipslofter og filtbeklædte vægge, ligesom der er gulvvarme i hele huset.

Selvom husene varierer en smule i indretning og grundstørrelse, indeholder de alle:

  • Entré
  • Køkken-alrum (Invita-inventar og Siemens-hvidevarer)
  • 2 badeværelser (Invita-inventar)
  • Bryggers (Siemens-hvidevarer)
  • Soveværelse med walkin-closet
  • 2 værelser
Ud over de 36 nøglefærdige gavlhuse omfatter Højgaarden også 14 byggegrunde, der er placeret helt ned til et stort grønt område med en anlagt sø – og nærmest glider ud i naturen.

Alrum

Køkken

Soveværelse

Stue

Alrum
Køkken
Soveværelse
Stue

3d planer og plantegninger

Type 1

Type 2

Type 1

Type 2

Type 3

Type 4

Billedets beskrivelse
Billedets beskrivelse
Billedets beskrivelse
Billedets beskrivelse
Tværsnit type 1
Tværsnit type 2
Tværsnit type 3
Tværsnit type 4

Bebyggelsesplan

Bebyggelsesplan Højgården Vestbjerg